novetats

« Ves enrere

L'ABDET, GENOVÉS, MONÒVER, ONDARA I PARCENT, ACULLEN EL 1r CAMPIONAT DE PILOTA GROSSA

L'ABDET, GENOVÉS, MONÒVER, ONDARA I PARCENT, ACULLEN EL 1r CAMPIONAT DE PILOTA GROSSA

El departament de Coordinació de pilota valenciana, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esports; els Ajuntaments de l'Abdet, Genovés, Monòver, Ondara i Parcent; i la Federació de Pilota Valenciana; amb l'objecte de recuperar la modalitat de "Pilota grossa", han organitzat el I Campionat de Pilota grossa

Tenint en compte el calendari de competicions actual, s'ha planificat per jugar-se durant els quatre caps de setmana de setembre. El calendari queda de la següent forma:els dies 8 i 9 de setembre, es disputarà la primera fase en cada una de les seus (l'Abdet, Genovés, Monòver, Ondara i Parcent) i acolliran els diferents equips per proximitat geogràfica; els quarts de final es jugaran els dies 15 i 16 a Monòver, donat que és l'única localitat amb capacitat suficient per a rebre tots els equips en una mateixa jornada; les semifinals seran els dies 22 i 23 de setembre, i les finals tindran lloc al Trinquet de Pilota Grossa d'Ondara el 29 de setembre.

S'estructura en 6 categories organitzades per edats: Infantil (màxim de 14 anys); Cadet (entre 14 i 16 anys); Juvenil (de 16 a 19 anys); Sénior (podrà participar qualsevol jugador i jugadora, independentment de l'edat); Veterans A (entre 40 i 59 anys) i Veterans B (60 o més anys). Els equips estaran composts per parelles, amb la possibilitat d'afegir reserves, i poden ser mixtes, femenines o masculines. D'ací a poc temps, s'obrirà el termini d'inscripció perquè s'apunten els equips interessats.