novetats

« Ves enrere

Orba va acollir la final del II Circuit La Bolata de joc a ratlles

Orba va acollir la final del II Circuit La Bolata de joc a ratlles

Fotografia de la FPV

Ahir, es va celebrar la final del II Circuit La Bolata jugat a la modalitat de joc a ratlles. Hi ha haver molt bon àmbient i un nivell d'expectació molt alt.

Prèviament, hi ha haver una partida de juvenils molt disputada amb els millors jugadors joves que practiquen les modalitats de joc a ratlles.A continuacó, es va passar a jugar la final del campionat.

A l'equip roig, jugant per Parcent, estaven Àngel, Sacha, Conillet, Germán i Iván Estarlich. En el costat blau, representant a Campello, Martínez, Mario, Miki, Tendero i Jose Berenguer. L'enfrontament va tindre com a resultat un 10 per 1, donat que l'equip de Parcent es va mostrar superior al de Campello.

Durant la matinal, es van acostar diferents autoritats a presenciar les partdes entre els quals estaven el conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, el director general d'Esports, Josep Miquel Moya, el diputat d'Alacant Gerard Fullana, el coordinador de pilota, Sebastià Giner, el vicepresident de la Federació, Vicent Molines, el gerent de l'empresa "La Bolata", Berto Perelló, l'alcalde del municipi Ignasi Cervera, la regidora d'esports, Melissa Catalá i l'alcalde de Parcent, Màxim Revilla.