novetats

« Ves enrere

S'obri el termini d'inscripció de la "I Trobada de pilota grossa" que se celebrarà a setembre

S'obri el termini d'inscripció de la "I Trobada de pilota grossa" que se celebrarà a setembre

El departament de Coordinació de pilota valenciana de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esports, els Ajuntaments de l'Abdet (Confrides), Genovés, Ondara i Parcent i la Federació de Pilota Valenciana, amb l'objecte de recuperar la modalitat de "Pilota grossa", han organitzat la I Trobada de Pilota grossa. 

Tenint en compte el calendari de competicions actual, s'ha planificat per jugar-se durant els quatre caps de setmana de setembre. El calendari queda de la següent forma:

  • 8 i 9 de setembre, es disputarà la primera fase en cada una de les seus (l'Abdet, Genovés, Ondara i Parcent) que acolliran els diferents equips en funció de la seu sol·licitada.

  • Quarts de final: els equips classificats jugaran els dies 15 i 16.

  • Semifinals: seran els dies 22 i 23 de setembre a Parcent i l'Abdet,

  • Finals: al Trinquet de Pilota Grossa d'Ondara el 29 de setembre.

La Trobada s'estructura en 8 categories organitzades per edats (en el moment de finalitzar el termini d'inscripció): 

Infantil (màxim de 14 anys); Cadet (entre 14 i 16 anys); Juvenil (de 16 a 19 anys); Sénior (podrà participar qualsevol jugadora i jugador, independentment de l'edat), Femenina (només jugadores, independentment de l'edat), Veterans A (entre 40 i 59 anys), Veterans B (60 o més anys) i Professional. Els equips estaran composts per parelles, amb la possibilitat d'afegir reserves. Poden ser mixtos, femenins i masculins.

Ja està obert el termini d'inscripció perquè s'apunten els equips interessats i es tancarà el 17 de juliol a les 23:59. Es pot formalitzar mitjançant el següent enllaç:

http://www.ceice.gva.es/ca/web/deporte/i-trobada-de-pilota-grossa