novetats

« Ves enrere

SEGONA EDICIÓ DE LA JORNADA "VA DE DONA" EN EL TRINQUET DE PELAYO

SEGONA EDICIÓ DE LA JORNADA "VA DE DONA" EN EL TRINQUET DE PELAYO

Aquest divendres 9 de Març, se celebrarà la segona edició de la jornada VA DE DONA organitzada la Federació de Pilota. Aquest esdeveniment, amb caire festiu, tindrà lloc en el Trinquet de Pelayo, a València. L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar-li el reconeixement que es mereix a l'esport femení valencià, ja que cada vegada té major repercussió, tant en l'àmbit nacional com a l'internacional.

La jornada començarà a les cinc de la vesprada amb la inauguració de la Fira d'Entitats de la Pilota que consistirà en una mostra del moviment cultural-esportiu de l'esport valencià. A les set, l'activitat es traslladarà al trinquet, on es presentarà als 6 equips que jugaran el Circuit Femení d'Elit. Serà un acte conduït per la còmica Patricia Espejo.

Després hi haurà un concurs de treta que consistirà a trobar quina Rest, de les que formen els equips del circuit, fa el millor saque de la jornada i s'enduu el premi especial, per a açò tindran tres rondes. El plat fort de la vesprada vindrà a continuació amb la partida Mixta de Raspall, una partida que només es dóna una vegada a l'any, en la que dos jugadors professionals jugaran amb les esportistes d'elit a una partida d'exhibició única.

Per a finalitzar la jornada, tindrem l'actuació del grup de rock rural «Bajoqueta Rock» i es sortejaran regals especials entre tots els assistents, gràcies a la col·laboració de les empreses que donen suport a la dona i a la jornada.

US ESPEREM AL «VA DE DONA».