novetats

UNITAT DIDÀCTICA DE PILOTA VALENCIANA PER A L'ALUMNAT DE SECUNDÀRIA I BATXILLERAT

UNITAT DIDÀCTICA DE PILOTA VALENCIANA PER A L'ALUMNAT DE SECUNDÀRIA I BATXILLERAT

 

A proposta del departament de Coordinació de Pilota Valenciana de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, la Secretaria Autonòmica ha editat una Unitat Didàctica per facilitar l'ensenyança de l'esport tradicional valencià per excel·lència, la Pilota Valenciana.

Aquesta unitat didàctica ha estat elaborada per docents i professionals de reconegut prestigi dins de l'àmbit docent relacionat amb la Pilota Valenciana. Es proporcionen ferramentes per a l'aprenentatge en progressió de tot el que suposa la pilota i les seues modalitats, dirigit a l'alumnat que va des del primer curs de secundària fins a primer de batxillerat. A més, els docents disposen de material complementari de consulta per aprendre els aspectes bàsics d'aquest esport que permetran donar-li una major qualitat a les seues sessions: història, modalitats, instal·lacions, aspectes sociològics, colps específics, etc. 

És de lliure accés per tothom i es pot descarregar de manera gratuïta al web del Cefire AE de Castelló o seguint el següent enllaç:

http://mestreacasa.gva.es/web/cefireae/ud-pilota-valenciana