Visualització de contingut web

Arbre de les Llengües

Arbre de les Llengües

L'Arbre de les Llengües és una obra conjunta duta a terme entre la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, l'Ajuntament de València i el Centre del Carme. L'Arbre de les Llengües és una reivindicació de la riquesa que comporta la diversitat lingüística i alhora un homenatge a l'Arbre de la Ciència de Ramon Llull (700 aniversari de la mort i homenatge a l'aposta per la creació d'acadèmies d'idiomes).

L'elaboració de l'escultura ha estat a càrrec de Monique Bastiaans, artista multidisciplinar gran entusiasta del treball col·laboratiu. Ha dissenyat una escultura en forma d'arbre en què les fulles representaran les 7.000 llengües vives al món. En l'elaboració de l'escultura, l'Ajuntament de València cedí fanals, que van ser reciclats. Les fulles foren elaborades per l'alumnat d'escoles i escoletes de la ciutat de València que passaren pel Centre de Carme a partir del 21 de març.

Finalitzada la #PrimaveraEducativa, l'escultura es traslladarà de manera permanent a les instal·lacions de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport i s'inaugurarà el 26 de setembre de 2016.

Tot el procés d'elaboració serà enregistrat per la Unitat de Produccions Audiovisuals, que construirà el vídeo commemoratiu per a 2016 del 26 de setembre, Dia Europeu de les Llengües.

 

Arbre de les llengües

Arbre de les Llengües. La Fi del Viatge