Visualització de contingut web

Cinema, teatre, llibreries i publicitat

2019

Ajudes econòmiques de la Generalitat per a la promoció i visibilització del valencià en sales d'exhibició cinematogràfica, en sales de teatre, en llibreries i en campanyes publicitàries.

Bases reguladores

  1. Bases reguladores

  • Bases reguladores del procediment de subvencions per a la promoció i la visibilització del valencià en sales d'exhibició cinematogràfica, en sales de teatre, en llibreries i en campanyes publicitàries.
  1. Convocatòria

  • Resolució de 26 de març de 2019, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen, per a 2019, subvencions per a la promoció i la visibilització del valencià en sales d'exhibició cinematogràfica, en sales de teatre, en llibreries i en campanyes publicitàries. 
  1. Accés a la sol·licitud

  1. Resolució de la convocatòria de 2018

  • Resolució d'11 de setembre de 2018, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per a la concessió de subvencions per a la promoció i la visibilització del valencià en sales d'exhibició cinematogràfica i en sales de teatre.
  • Resolució de 21 de novembre de 2018, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per a la concessió de subvencions per a la promoció i la visibilització del valencià en llibreries i campanyes publicitàries.

 

IMPORTANT: Recordeu que per a demanar les ajudes, cal presentar també el full de domiciliació bancària.

Gestiona: Servei de Promoció de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme.