Visualització de contingut web

Falles

FALLES. Acte de lliurament dels Premis per la Promoció de l'Ús del Valencià en els Llibrets de les Falles 2020

Des de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, tenim el plaer de convidar-vos al lliurament dels Premis per la Promoció de l'Ús del Valencià en els Llibrets de les Falles 2020.

L'acte es realitzarà a l'Auditori del Palau de les Arts Reina Sofía de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, el dia 13 de març, a les 16.00 hores. L'entrada a l'Auditori és lliure i l'aforament limitat.

 

Ajudes econòmiques de la Generalitat per a les activitats de promoció de l'ús del valencià en les festes de les Falles en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.

Bases reguladores

2020

1. Convocatòria

  • Resolució de 31 de gener de 2020, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen les subvencions destinades a la promoció de l'ús del valencià en l'àmbit festiu per a l'any 2020.
  • Correcció d'errades de la Resolució de 31 de gener de 2020, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen les subvencions destinades a la promoció de l'ús del valencià en l'àmbit festiu per a l'any 2020.
  • Extracte de la Resolució de 31 de gener de 2020, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen les subvencions destinades a la promoció de l'ús del valencià en l'àmbit festiu per a l'any 2020.

2.  Accés a la sol·licitud

  • Sol·licitud d'ajudes econòmiques destinades a la promoció de l'ús del valencià en les festes de les Falles en l'àmbit de la Comunitat Valenciana en 2020.

 

Consulteu en l'apartat de preguntes més freqüents com i on es pot sol·licitar el número de depòsit legal.

 

Entrega de premis de 2018