Visualització de contingut web

Falles

IMPORTANT

El DOGV núm. 8759 publica avui el Decret 4/2020, de 10 de març, del president de la Generalitat, pel qual se suspén i s'ajorna la celebració de les festes de les Falles a la Comunitat Valenciana, i de la Magdalena a Castelló, conseqüència de la situació d'emergència de salut pública que estem patint arran de l'aparició del COVID-19.

 

Malauradament, la suspensió de la celebració, en les dates previstes, de les festes de les Falles a la Comunitat Valenciana, i de la Magdalena a Castelló, implica també l'ajornament dels actes de lliurament dels premis per la promoció de l'ús del valencià en la Magdalena i les Falles, previstos per als propers dijous 12 i divendres 13 de març, respectivament.

 

Us demanem disculpes per les molèsties que la suspensió esmentada us puga ocasionar. Des de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme us mantindrem informats per poder-ho celebrar amb vosaltres al més aviat possible.

 

 

 

Ajudes econòmiques de la Generalitat per a les activitats de promoció de l'ús del valencià en les festes de les Falles en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.

Bases reguladores

2020

1. Convocatòria

  • Resolució de 31 de gener de 2020, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen les subvencions destinades a la promoció de l'ús del valencià en l'àmbit festiu per a l'any 2020.
  • Correcció d'errades de la Resolució de 31 de gener de 2020, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen les subvencions destinades a la promoció de l'ús del valencià en l'àmbit festiu per a l'any 2020.
  • Extracte de la Resolució de 31 de gener de 2020, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen les subvencions destinades a la promoció de l'ús del valencià en l'àmbit festiu per a l'any 2020.

2.  Accés a la sol·licitud

  • Sol·licitud d'ajudes econòmiques destinades a la promoció de l'ús del valencià en les festes de les Falles en l'àmbit de la Comunitat Valenciana en 2020.

 

Consulteu en l'apartat de preguntes més freqüents com i on es pot sol·licitar el número de depòsit legal.

 

Entrega de premis de 2018