Visualització de contingut web

Guia didàctica de l'exposició “El llibret de falla. 1850-2014. Explicació i relació de la festa".

Guia didàctica de l'exposició "El llibret de falla. 1850-2014. Explicació i relació de la festa".

 

La guia didàctica de l'exposició "El llibret de falla. Explicació i relació de la festa. 1850-2014" planteja una sèrie d'activitats dirigides a escolars del tercer cicle de Primària i de l'ESO amb l'objectiu de donar-los a conéixer la importància que tenen en l'actualitat els llibrets que anualment publiquen les comissions falleres, destacar el seu valor patrimonial i fer visible l'aportació cultural de les Falles en l'actualitat. Per això, es destaca la potencialitat que la festa, i en concret el llibret de falla, té en la promoció i en l'ús del valencià.

 

L'exposició es va completar amb la publicació d'un catàleg que recull una desena d'estudis sobre els aspectes patrimonials, literaris, lingüístics, socials i bibliogràfics que contenen els llibrets de falla, a càrrec de diversos especialistes i membres de l'Associació d'Estudis Fallers. El catàleg arreplega també els textos que acompanyaven l'exposició, així com la reproducció de les portades de les publicacions i altres elements exhibits al Centre del Carme.

 

Petició formal de l'exhibició de l'exposició:

Si voleu que l'exposició vaja al vostre municipi, només cal que envieu una petició formal per Registre d'Entrada a l'avinguda de Campanar, 32, de València, adreçada a:

Conselleria d'Educació, Cultura i Esport
Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme
A l'atenció de Marc Jiménez Agulló, subdirector general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme

En la petició cal que indiqueu les dates i el lloc on l'exposareu i les dades d'una persona de contacte.

També podeu posar-vos en contacte amb el Servei de Promoció de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme des d'on es gestiona l'exposició.

Resum de premsa: