Visualització de contingut web

Magdalena

MAGDALENA. Acte de lliurament dels Premis als Llibrets de Gaiates i Colles per la Promoció de l'Ús del Valencià en l'Àmbit Festiu 2020.

Des de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, tenim el plaer de convidar-vos al lliurament dels Premis als Llibrets de Gaiates i Colles per la Promoció de l'Ús del Valencià en l'Àmbit Festiu 2020.

L'acte es realitzarà al pati de la Casa dels Caragols de Castelló de la Plana, el dia 11 de març, a les 18.30 hores. L'entrada és lliure i l'aforament limitat.

 

 

Ajudes econòmiques de la Generalitat per a les activitats de promoció de l'ús del valencià a les festes de la Magdalena: gaiates i colles en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.

Bases reguladores

2020

1. Convocatòria

  • Resolució de 31 de gener de 2020, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen les subvencions destinades a la promoció de l'ús del valencià en l'àmbit festiu per a l'any 2020.
  • Correcció d'errades de la Resolució de 31 de gener de 2020, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen les subvencions destinades a la promoció de l'ús del valencià en l'àmbit festiu per a l'any 2020.
  • Extracte de la Resolució de 31 de gener de 2020, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen les subvencions destinades a la promoció de l'ús del valencià en l'àmbit festiu per a l'any 2020.

2. Accés a la sol·licitud

  • Sol·licitud d'ajudes econòmiques destinades a la promoció de l'ús del valencià en les festes de la Magdalena en l'àmbit de la Comunitat Valenciana en 2020.

 

Consulteu en l'apartat de preguntes més freqüents com i on es pot sol·licitar el número de depòsit legal.