Visualització de contingut web

Moros i cristians

Ajudes econòmiques de la Generalitat per a les activitats de promoció de l'ús del valencià en les festes de Moros i Cristians en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.

Bases reguladoras

  • Bases reguladores i procediment per a la concessió de subvencions destinades a la promoció de l'ús del valencià en l'àmbit festiu.

2020

1. Convocatòria

  • Resolució de 31 de gener de 2020, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen les subvencions destinades a la promoció de l'ús del valencià en l'àmbit festiu per a l'any 2020.
  • Correcció d'errades de la Resolució de 31 de gener de 2020, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen les subvencions destinades a la promoció de l'ús del valencià en l'àmbit festiu per a l'any 2020.
  • Extracte de la Resolució de 31 de gener de 2020, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen les subvencions destinades a la promoció de l'ús del valencià en l'àmbit festiu per a l'any 2020. 

2. Accés a la sol·licitud

  • Sol·licitud d'ajudes econòmiques destinades a la promoció de l'ús del valencià en les festes de Moros i cristians en l'àmbit de la Comunitat Valenciana en 2020.

 

Consulteu en l'apartat de preguntes més freqüents com i on es pot sol·licitar el número de depòsit legal.