Noticies

« Ves enrere

Continuen les presentacions dels primers volums de la Col·lecció Rafael L. Ninyoles

Continuen les presentacions dels primers volums de la Col·lecció Rafael L. Ninyoles

El passat 14 de febrer de 2020 es va presentar el tercer llibre de la Col·lecció Rafael L. Ninyoles, L'ús de les llengües en la comunicació telemàtica de l'Administració local, de Lluís Català i Clemente Penalva. L'acte va tindre lloc a la sala d'actes de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, i va comptar amb la participació d'un dels autors, Lluís Català, i de Rubén Trenzano, director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme.
 

També, el dia 27 de febrer de 2020, es van presentar a la Universitat d'Alacant els primers volums de la col·lecció: La igualtat de les llengües en l'Administració: un problema per resoldre, de Vicenta Tasa i Anselm Bodoque, i L'ús de les llengües en la comunicació telemàtica de l'Administració local, de Lluís Català i Clemente Penalva.

En l'acte van intervindre Rubén Trenzano, director General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme i els quatre autors dels llibres, Anselm Bodoque, Lluís Català, Clemente Penalva i Vicenta Tasa.