Visualització de contingut web

Música i Dansa

Els ensenyaments artístics són el conjunt d'ensenyaments del sistema educatiu que tenen com a finalitat proporcionar una formació artística de qualitat i garantir la qualificació dels futurs professionals de la música i de la dansa. Són ensenyaments artístics:

Grau elemental Grau Professional
· Els ensenyaments elementals de Música i Dansa · Els ensenyaments professionals de Música i Dansa


Per a conèixer la seua estructura i titulació, feu clic ací.

Hi ha la possibilitat de cursar estudis de Música o Dansa en escoles específiques de forma no reglada, és a dir, que no conduïxen a l'obtenció de títols amb validesa acadèmica o professional.

NOVETATS

Fòrum Internacional de Música

Palau de la Música i Congressos: Fòrum Internacional de Música

Palau de la Música El Palau de la Música de València acull,
del 22 al 24 de novembre,
el Fòrum Internacional de Música.

 

El Palau de la Música de València acull, del 22 al 24 de novembre, el Fòrum Internacional de Música. Un esdeveniment que se celebra amb motiu del 30 aniversari de l'auditori i que porta per títol "Anem a escoltar-nos". Es desenvoluparà en les sales Rodrigo i Martin i Soler, i comptarà amb ponències, comunicacions, taules redones i debats d'especialistes i representants tant internacionals com nacionals.

Accés al Programa

Informació de contacte

Els informem també de que l'administració educativa podrà reconéixer la participació de l'alumnat dels conservatoris o centres autoritzats, demanant a la secretaria del centre l'esmentat reconeixement com a hores de participació en activitats complementàries o crèdits, segons es tracte d'ensenyaments professionals o superiors, a proposta del tutor de cada alumne.

Més info en: http://bit.ly/2zRMAx4


Jornadas Erasmus

Jornada de Difusió Erasmus+ Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial

Jornada de Difusió Erasmus+ Formació Profesional (projectes KA102 y KA202) - Convocatòria 2018 organitzada per la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments  de Règimen Especial i el SEPIE (Servei Espanyol per la Internacionalització de l'Educació).
Lloc de realització: Saló d'actes de la Conselleria de Educació , Investigació , Cultura i Esport
Data de realització: 14 de novembre de 2017

RESOLUCIÓN de 19 de julio de 2017, de las direcciones generales de Formación Profesional y Enseñanzas de Régimen Especial y de Centros y Personal Docente, por la que se dictan instrucciones en materia de ordenación académica y de organización de la actividad docente de los conservatorios y centros autorizados de enseñanzas artísticas profesionales de Música y Danza de la Comunitat Valenciana para el curso 2017-2018.

Instruccions inici de curs 2017-2018 d'ensenyaments professionals de Música i Dansa

RESOLUCIÓ de 19 de juliol de 2017, de les direccions generals de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial i de Centres i Personal Docent, per la qual es dicten instruccions en matèria d'ordenació acadèmica i d'organització de l'activitat docent dels conservatoris i centres autoritzats d'ensenyaments artístics professionals de Música i Dansa de la Comunitat Valenciana per al curs 2017-2018.


Mostrant 1 - 5 de 21 resultats
Articles per pàgina 5
de 5