Visualització de contingut web

Música i Dansa

Els ensenyaments artístics són el conjunt d'ensenyaments del sistema educatiu que tenen com a finalitat proporcionar una formació artística de qualitat i garantir la qualificació dels futurs professionals de la música i de la dansa. Són ensenyaments artístics:

Grau elemental Grau Professional
· Els ensenyaments elementals de Música i Dansa · Els ensenyaments professionals de Música i Dansa


Per a conèixer la seua estructura i titulació, feu clic ací.

Hi ha la possibilitat de cursar estudis de Música o Dansa en escoles específiques de forma no reglada, és a dir, que no conduïxen a l'obtenció de títols amb validesa acadèmica o professional.

NOVETATS

Events de formació eTwinning

Events de formació eTwinning

Events de formació eTwinning.Convocatòria 2018

Data de presentació del 13 al 27 de desembre de 2017


RESOLUCIÓN de 16 de noviembre de 2017, de la Dirección General de Formación Profesional y Enseñanzas de Régimen Especial

Premis professionals de Música i de Dansa de la fase autonòmica de la Comunitat Valenciana curs 2016-2017

RESOLUCIÓ de 16 de novembre de 2017, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, per la qual es concedeixen els premis professionals de Música i de Dansa de la fase autonòmica de la Comunitat Valenciana corresponents al curs 2016-2017.


Fòrum Internacional de Música

Palau de la Música i Congressos: Fòrum Internacional de Música

Palau de la Música El Palau de la Música de València acull,
del 22 al 24 de novembre,
el Fòrum Internacional de Música.

 

El Palau de la Música de València acull, del 22 al 24 de novembre, el Fòrum Internacional de Música. Un esdeveniment que se celebra amb motiu del 30 aniversari de l'auditori i que porta per títol "Anem a escoltar-nos". Es desenvoluparà en les sales Rodrigo i Martin i Soler, i comptarà amb ponències, comunicacions, taules redones i debats d'especialistes i representants tant internacionals com nacionals.

Accés al Programa

Informació de contacte

Els informem també de que l'administració educativa podrà reconéixer la participació de l'alumnat dels conservatoris o centres autoritzats, demanant a la secretaria del centre l'esmentat reconeixement com a hores de participació en activitats complementàries o crèdits, segons es tracte d'ensenyaments professionals o superiors, a proposta del tutor de cada alumne.

Més info en: http://bit.ly/2zRMAx4


RESOLUCIÓN de 19 de julio de 2017, de las direcciones generales de Formación Profesional y Enseñanzas de Régimen Especial y de Centros y Personal Docente, por la que se dictan instrucciones en materia de ordenación académica y de organización de la actividad docente de los conservatorios y centros autorizados de enseñanzas artísticas profesionales de Música y Danza de la Comunitat Valenciana para el curso 2017-2018.

Instruccions inici de curs 2017-2018 d'ensenyaments professionals de Música i Dansa

RESOLUCIÓ de 19 de juliol de 2017, de les direccions generals de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial i de Centres i Personal Docent, per la qual es dicten instruccions en matèria d'ordenació acadèmica i d'organització de l'activitat docent dels conservatoris i centres autoritzats d'ensenyaments artístics professionals de Música i Dansa de la Comunitat Valenciana per al curs 2017-2018.


Mostrant 1 - 5 de 21 resultats
Articles per pàgina 5
de 5