Organismes

Portals

Visualització de contingut web

Becas de movilidad para profesores

Llistat de candidatures seleccionades, reserves i entrevistes

  • Resolució de 9 de febrer de 2015, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyances de Règim Especial, per la qual s'aprova el llistat de candidats/es i reserves en el Projecte d'Acció clau 1 (KA 102) de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyances de Règim Especial, corresponents a la convocatòria de Propostes del Programa Erasmus + 2014.

Llistat de candidatures admeses/excloses i procediment específic de selecció de professorat

  • Resolució de 23 de gener de 2015, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyances de Règim Especial, per la qual s'aprova el llistat de sol·licituds admeses i excloses en el Projecte d'Acció clau 1 (KA 102) de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyances de Règim Especial, corresponents a la convocatòria de Propostes del Programa Erasmus + 2014 i es determina el procediment de selecció de les candidatures.

Convocatòria

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, juntament amb l'OAPEE (Organisme Autònom de Programes Educatius Europeus) ofereix, per primera vegada al professorat de Formació Professional, 4 estades en la modalitat de docència, a desenvolupar en diferents centres de Formació Professional de Regne Unit i Irlanda.

PERÍODE DE REALIZACIÓ

Aquestes estades seran de 60 dies, compresos entre els mesos de gener i maig de 2015.

QUANTS DINERS NECESSITES?

Només necessites pagar les teues despeses personals, perquè la beca inclou:

  • Viatge.
  • Allotjament i manutenció.
  • Transport local.
  • Segur.

REQUISITS PER A PODER PARTICIPAR

  • Requisit d'idioma: B2 de la llengua del país de destinació i estar en possessió del certificat oficial corresponent, segons el Marc Europeu de Referència de les Llengües.
  • Ser professor de Formació Professional en actiu, en un centre públic o privat concertat depenent de la Consellería d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

TERMINI D'INSCRIPCIÓ

Del 21 de novembre al 22 de desembre.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Formulari d'inscripció

Enviar per correu electrònic a franco_pab@gva.es abans del 22 de desembre.

MOLT IMPORTANT

El professor seleccionat estarà obligat a realitzar el programa íntegrament, en el total del període establit, i a complir les condicions establides per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

El professor haurà de conéixer i acceptar TOTES LES CONDICIONS DEL PROGRAMA ERASMUS + com a beneficiari d'una estada cofinançada pel OAPEE, havent de signar els documents pertinents que així ho acrediten.