Visualització de contingut web

Atenció domiciliària i hospitalària

Actuacions educatives dirigides a l'alumnat que viu situacions particulars tant des del punt de vista educatiu com des de l'àmbit de la salut. 

PRESENTACIÓ

El dret de tots els/les xiquets/es a una educació de qualitat prevista en la LOMCE, obliga a les administracions educatives a atendre, no sols a l'alumnat que pot assistir a l'escola, sinó també a aquells que viuen situacions particulars o especials. 

En este sentit-la creació, dotació i manteniment, tant de les Unitats Pedagògiques Hospitalàries com de les Atencions en el propi domicili, són una mostra més de la pretensió continuada d'optimitzar l'educació per a tots, facilitant la socialització, l'afectivitat i el benestar general dels/les xiquets/es, no sols des del punt de vista educatiu, sinó també des de l'equilibri emocional, la maduració social i l'àmbit de la salut, perquè el mantindre el/la xiquet/a en la seua activitat habitual, afavorix una curació més ràpida i millor adaptada a les seues necessitats.

Per a més informació es recomana la consulta d'este espai on es pot trobar informació, normativa, notícies i activitats d'interés relacionades específicament amb estes actuacions educatives.

NORMATIVA

 

Atenció domiciliària

 

Atenció hospitalària

 

Orden regulatoria sobre atención hospitalaria y domiciliaria del alumnado

FORMACIÓ UPH

Formació UPH


NOTÍCIES

UPH La Fe de Valencia

 

ACTIVITATS

Donació de videoconsoles didàctiques a l'UPH del Clínic

Projecte d'Innovació Educativa "Doctor Joc" a l'UPH de Sant Joan