Visualització de contingut web

Proves lliures per a l'obtenció del títol de Batxillerat

Les dates de celebració de la prova per a majors de 20 anys per a l'obtenció directa del títol de Batxiller, en substitució de les dates inicialment programades, són els dies 19 i 20 de juny de 2020, en els mateixos termes i amb la mateixa estructura que el que es preveu als articles 2 i 3 de la Resolució de 15 de desembre de 2020.
Tota la informació actualitzada sobre la convocatòria anual de la prova per a majors de vint anys per a l'obtenció directa del títol de Batxiller del curs acadèmic 2019-2020 es troba disponible mitjançant els canals oficials de comunicació habilitats per l'Administració valenciana:

  • L'espai web de la secció de Batxillerat amb informació per a la ciutadania sobre la prova per a majors de 20 anys del Servei d'Ordenació Acadèmica, adscrit a la Direcció General d'Innovació Educativa i Ordenació de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.
  • El Portal GVA a través del procediment 16176, des del qual les persones interessades reben informació general i accedeixen a la sol·licitud oficial d'inscripció a la prova.
  • Els espais informatius habilitats a tal efecte pels instituts d'educació secundària que actuen com a seus de la prova en les direccions territorials d'Educació: IES Platja Sant Joan (Alacant), IES Vicent Sos Baynat (Castelló) i IES Lluís Vives (València).

Per a qualsevol altra consulta hi ha a l'abast el correu proveslliures@gva.es

*************

La prova preveu una convocatòria per curs acadèmic. El termini d'inscripció en la prova i de la seua realització serà determinat mitjançant una resolució de la direcció general competent en matèria d'ordenació acadèmica, que publicarà la convocatòria corresponent en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Així mateix, aquesta direcció general publicarà la convocatòria en la pàgina web de la conselleria competent en matèria d'educació i en tots aquells mitjans que en permeten la difusió.

 

 

ESTRUCTURA DE LA PROVA (PDF)

MATERIALS ADDICIONALS PER A LA REALITZACIÓ DE LA PROVA (PDF)