Visualització de contingut web

AVISOS

 

Data Avís
06/06/2018

ADDENDA a la Resolució de CONVOCATÒRIA D'ADJUDICACIÓ DE PLACES afectades en la inspecció d'educació de València. Com a conseqüència de circumstàncies sobrevingudes, en l'acte previst per al 06/06/2018, s'adjudicarà únicament una plaça afectada per a la inspecció d'educació de València, quedant pendent d'adjudicació altra plaça.

11/06/2018

NOU AVÍS:
Les persones aspirants al procés selectiu del cos docent de Mestres que figuren en el següent annex podran procedir a la corresponent esmena a través de l'enllaç clicant ACÍ (recorden que la taxa està pagada i per tant no tindran l'accés a la fase de pagament) des de les 12:00 hores del dia 11/06/2018 fins a les 23:59 hores del dia 21/06/2018.

25/06/2018

AVÍS:
Per raons tècniques d'infraestructures, els llocs d'actuació del procés selectiu del cos de Mestres 2018 Especialitat Anglés, seran els següents:

  • IES Jordi de Sant Jordi: seu dels tribunals V1, V2,V3, V4, V5
  • IES La Font de San Lluís: seu dels tribunals V6,V7,V8,V9,V10
01/02/2017

Es comunica als opositors que se suspenen les intervencions per força major fins a nova convocatòria. Aquesta suspensió s'aplica a partir del dia de la data, afectant les convocatòries dels dies 2 i 3 de febrer.

07/02/2017

Una vegada consultat amb el Servei d'Informàtica d'aquesta Conselleria, les incidències detectades divendres passat 3 de febrer en relació amb la petició telemàtica de llocs de difícil cobertura, se suspén l'acte d'adjudicació previst per a hui dimarts 7 de febrer de 2017. La pròxima convocatòria de llocs de difícil cobertura està prevista per al 10 de febrer de 2017.

 

Novetats

Plantilla definitiva de docents de Religió de Primària per al curs 2018-2019, a la diòcesi d'Oriola-Alacant.

Plantilles definitives de docents de Religió de Primària per al curs 2018-2019, a les diòcesis de Castelló, Tortosa i València.

Relació provisional d'aspirants a la borsa de treball del cos de Catedràtics de Música i Arts Escèniques de l'especialitat de Repertori amb Piano per a Instruments.

Relació provisional d'aspirants a la borsa de treball del cos de Catedràtics de Música i Arts Escèniques de l'especialitat de Repertori amb Piano per a Veu.

Relació provisional d'aspirants a la borsa de treball del cos de Catedràtics de Música i Arts Escèniques de l'especialitat de Dolçaina.

Relació provisional d'aspirants a la borsa de treball del cos de Catedràtics de Música i Arts Escèniques de l'especialitat de Tecnologia Musical.

Relació provisional d'aspirants a la borsa de treball del cos de Catedràtics de Música i Arts Escèniques de l'especialitat d'Instruments Històrics de Vent.

Relació provisional d'aspirants a la borsa de treball del cos de Catedràtics de Música i Arts Escèniques de l'especialitat d'Improvisació i Acompanyament.

Resolució provisional de comissions de servei en els cossos de Secundària i Altres Cossos.

Resolució provisional de comissions de servei en el cos de Mestres.

Mostrant 1 - 10 de 123 resultats
Articles per pàgina 10
de 13

Processos Telemàtics

Sol·licitud telemàtica de permisos i llicències, corresponent al Subdirector General de Personal Docent de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport