Altres
2019 - Cos de professors tècnics de Formació Professional
« Ves enrere
Criteris d'avaluació
Criteris d'avaluació
Criteris d'avaluació
A continuació es detallen els criteris d'avaluació ordrenats per codi d'especialitat:
- 330 Cuina i Pasteisseria
- 331 Equips Electrònics
- 332 Estètica
- 334 Instalació i Manteniment d'equips tèrmics i de fluids
- 335 Instalacions Electrotècniques
- 338 Manteniment de Vehicles
- 340 Mecanitzat i Manteniment de Màquines
- 345 Operacions i Equips de Producció Agrària
- 347 Perruqueria
- 349 Procedimients Sanitaris i Assistencials
- 350 Processos Comercials
- 351 Processos de Gestió Administrativa
- 354 Serveis a la Comunitat
- 355 Serveis de Restauració
- 356 Sistemes i Aplicacions Informàtiques