Visualització de contingut web

#FesMecenatge - Pla Valencià de Mecenatge i Patrocini

Un dels eixos d'actuació explicitats al Pla Estratègic Cultural Valencià 2016-2020 – Fes Cultura és un Pla Valencià de Mecenatge i Patrocini.

El mecenatge és una pràctica de prestigi i rellevància en les societats més avançades. En eixe sentit, la Generalitat ha elaborat #FesMecenatge, una eina bàsica per garantir que la societat valenciana tinga un paper més actiu en la política cultural, científica i esportiva.

#FesMecenatge té com a objectiu desplegar de forma completa la Llei Valenciana de Mecenatge en les àrees de Cultura, Esport i Investigació i Ciència.

#FesMecenatge pretén facilitar la participació econòmica d'empreses i de particulars en les àrees esmentades sense limitacions de tipus econòmic. Es podran fer des de xicotetes aportacions, mitjançant el micromecenatge, fins a donacions de grans mecenes.

L'Oficina de Mecenatge i Patrocini serà el lloc de trobada i diàleg entre aquelles persones que han elaborat projectes culturals i aquelles que volen col·laborar en la promoció de les arts, la ciència o l'esport al nostre territori. Aquesta oficina virtual serà el punt de trobada i assessorament entre els mecenes i patrocinadors i els diferents sectors implicats.

Les persones que facen aportacions, a més, es podran beneficiar de diversos incentius fiscals. Es tracta d'un instrument que permet valorar i premiar les contribucions d'aquelles persones que aposten per la cultura com una inversió de futur.

Per tal de rebre la informació sobre els diferents tallers informatius que es realitzaran durant el 2016 al llarg del territori valencià, així com per a participar en el desenvolupament de la modificació de la Llei Valenciana de Mecenatge us podeu posar en contacte al correu electrònic mecenatge@gva.es

Vídeo versió en valencià

Vídeo versió en anglés