El model esportiu valencià atén l'esport de competició i, especialment, l'esport de base per a atendre les necessitats pròximes de la ciutadania.

La promoció de l'activitat física forma part dels eixos bàsics perquè la societat assolisca nivells òptims en valors associats amb la convivència, la igualtat de gènere, la integració de totes les persones, la incentivació d'hàbits saludables, el manteniment de la nostra cultura i el respecte al medi ambient.

Formació, oci, rendiment i potenciació de la xarxa d'entitats d'esport de base són els puntals bàsics d'actuació en aquesta matèria per part de la Direcció General d'Esport.

NOVETATS

PUBLICADA LLISTA ANUAL D'ESPORTISTES D'ELIT 2018

PUBLICADA LLISTA ANUAL D'ESPORTISTES D'ELIT 2018

Llista d'Esportistes d'elit de la Comunitat Valenciana de l'any 2018

Avui divendres 13 d'abril s'ha publicat en el DOGV la resolució de 29 de març de 2018 de la Secretaria Autonòmica de Cultura i Esport, per la qual s'elabora la Llista d'Esportistes d'elit de la Comunitat Valenciana de l'any 2018, corresponent a resultats esportius de l'any 2017. (DOGV núm 8273 de 13.4.2018).

Beques pràctiques professionals en la Direcció General d'Esport

Convocatòria de 6 beques de pràctiques professionals en la Direcció General d'Esport 2018

Es convoquen 6 beques que tenen per objecte complementar i desenvolupar la formació acadèmica de joves en l'àmbit territorial i amb les titulacions següents:

  • Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport o equivalent, l'activitat es durà a terme en la Direcció General de l'Esport.
  • Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport o equivalent, l'activitat es durà a terme en la Direcció General de l'Esport.
  • Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport o equivalent, l'activitat es durà a terme en el Servei Territorial de Cultura i Esport d'Alacant.
  • Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport o equivalent, l'activitat es durà a terme en el Servei Territorial de Cultura i Esport de Castelló.
  • Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport o equivalent, l'activitat es durà a terme en el Servei Territorial de Cultura i Esport de València.
  • Titulació de llicenciatura o grau en Enginyeria Informàtica, l'activitat es durà a terme en la Direcció General de l'Esport.


Les persones que sol·liciten participar en la convocatòria poden presentar una sol·licitud per cada una de les beques sempre que tinguen la titulació a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds.