Organismes

Portals

CICLE FORMATIU: MANTENIMENT I CONTROL DE LA MAQUINÀRIA DE VAIXELLS I EMBARCACIONS (LOE)

CICLE FORMATIU: FORNERIA, REBOSTERIA I CONFITERIA

CICLE FORMATIU: FORNERIA, REBOSTERIA I CONFITERIA

FAMÍLIA PROFESSIONAL: Indústries Alimentàries



Grau Mitjà 2000 hores



QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR

Forner. Elaborador de brioxeria. Elaborador de masses i bases de pizza. Pastisser. Elaborador i decorador de pastissos. Confiter. Reboster. Torroner. Elaborador de caramels i dolços. Elaborador de productes de cacau i xocolate. Xurrer. Galeter. Elaborador de postres en restauració.



MÒDULS PROFESSIONALS

Primer curs:

Matèries primeres i processos en forn, pastisseria i rebosteria.

Elaboracions de forn i brioxeria.

Processos bàsics de pastisseria i rebosteria.

Operacions i control de magatzem en la indústria alimentària.

Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments.

Presentació i venda de productes de forn i pastisseria.

Formació i orientació laboral.

Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.

Segon curs:

Elaboracions de confiteria i altres especialitats.

Postres en restauració.

Productes d'obrador.

Empresa i iniciativa emprenedora.

Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.

Formació en el Centres de Treball: 380 hores


COM S'ACCEDIX

Accés directe:

Graduats en Educació Secundària Obligatòria.

Titulats de Formació Professional de primer grau (Tècnic auxiliar).

Titulats de Formació Professional de grau mitjà (Tècnic).

Tindre el 2n de BUP aprovat.

Haver superat el segon curs del primer cicle experimental de reforma dels ensenyaments mitjans.

Haver superat, dels ensenyaments d'Arts Aplicades i Oficis Artístics, el tercer curs del pla de 1963 o segon de comuns experimental.

Altres titulacions equivalents a efectes acadèmics.

Accés a través de prova:

Sense complir cap dels requisits acadèmics d'accés directe, tindre dèsset anys d'edat o complir-los durant l'any en curs, i superar la corresponent prova d'accés.


TITULACIÓ QUE S'OBTÉ: TÈCNIC EN FORNERIA, REBOSTERIA I CONFITERIA.

L'alumnat que obtinga la titulació podrà accedir als estudis de Batxillerat.

O continuar altres estudis de Formació Professional.


TITULACIONS EQUIVALENTS

Conforme la norma vigent, tenen els mateixos efectes professionals i acadèmics les titulacions següents

Tècnic en Panificació i Rebosteria, (LOGSE)

Tècnic en Pastisseria i Forneria, (LOGSE)