Visualització de contingut web

Personal docent

Benvolguda companya,
benvolgut company,

és un plaer dirigir-me a tu per demanar-te la col·laboració i participació en la redacció del projecte de Llei Integral Valenciana d'Educació que, des de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport redactarem.

Ningú com tu coneix el dia a dia del centre, les circumstàncies determinades de l'etapa en què imparteixes docència i la implicació de la comunitat educativa en la vida del centre. Per això demane la teua col·laboració i t'adjunte l'enllaç on trobaràs un formulari mitjançant el qual podràs fer-nos arribar les teues propostes i comentaris sobre assumptes clau de la futura llei que ens interessen per millorar la qualitat educativa del nostre alumnat i dels nostres centres educatius.

La data límit perquè ens envies les teues aportacions mitjançant el qüestionari és el 17 de juliol. Si vols fer-nos arribar cap incidència tècnica, podeu fer-ho mitjançant el telèfon 012.

Agraïsc de bestreta la teua participació en aquest procés que és determinant per avançar cap el futur de l'educació valenciana i establir un marc comú amb el major consens possible. 

Vicent Marzà,
Conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

 

Accés a la consulta