Visualització de contingut web

AVISOS

 

Data Avís
06/06/2018

ADDENDA a la Resolució de CONVOCATÒRIA D'ADJUDICACIÓ DE PLACES afectades en la inspecció d'educació de València. Com a conseqüència de circumstàncies sobrevingudes, en l'acte previst per al 06/06/2018, s'adjudicarà únicament una plaça afectada per a la inspecció d'educació de València, quedant pendent d'adjudicació altra plaça.

11/06/2018

NOU AVÍS:
Les persones aspirants al procés selectiu del cos docent de Mestres que figuren en el següent annex podran procedir a la corresponent esmena a través de l'enllaç clicant ACÍ (recorden que la taxa està pagada i per tant no tindran l'accés a la fase de pagament) des de les 12:00 hores del dia 11/06/2018 fins a les 23:59 hores del dia 21/06/2018.

01/02/2017

Es comunica als opositors que se suspenen les intervencions per força major fins a nova convocatòria. Aquesta suspensió s'aplica a partir del dia de la data, afectant les convocatòries dels dies 2 i 3 de febrer.

07/02/2017

Una vegada consultat amb el Servei d'Informàtica d'aquesta Conselleria, les incidències detectades divendres passat 3 de febrer en relació amb la petició telemàtica de llocs de difícil cobertura, se suspén l'acte d'adjudicació previst per a hui dimarts 7 de febrer de 2017. La pròxima convocatòria de llocs de difícil cobertura està prevista per al 10 de febrer de 2017.

 

Novetats

OPOSICIONS 2018 - Correcció del llistat definitiu de persones aspirants admeses i excloses al procediment selectiu del cos docent de Mestres 2018.

Llistat provisional d'acreditació en llengües estrangeres de Castelló.

Instruccions en matèria de plantilles per a la determinació de llocs del professorat de religió catòlica en centres públics d'educació infantil, primària, instituts, i seccions de secundària

Llistat provisional d'acreditació en llengües estrangeres de València.

Actualització Borses de Personal No Docent.

OPOSICIONS 2018 - Resultats prova de Castellà per a estrangers en el marc dels procediments selectius al cos docent de Mestres.

Relació provisional d'integrants a la borsa de treball del cos de Professors Tècnics de Formació Professional de l'especialitat d'Instal·lació i Manteniment d'Equips Tèrmics i Fluids.

Relació provisional d'integrants a la borsa de treball del cos de Professors Tècnics de Formació Professional de l'especialitat de Mecanitzat i Manteniment de Màquines.

OPOSICIONS 2018 - Resultats prova de Capacitació en Valencià en el marc dels procediments selectius al cos docent de Mestres.

Llistat definitiu d'acreditació en llengües estrangeres de Castelló.

Mostrant 1 - 10 de 106 resultats
Articles per pàgina 10
de 11

Processos Telemàtics

Sol·licitud telemàtica de permisos i llicències, corresponent al Subdirector General de Personal Docent de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport