El model esportiu valencià atén l'esport de competició i, especialment, l'esport de base per a atendre les necessitats pròximes de la ciutadania.

La promoció de l'activitat física forma part dels eixos bàsics perquè la societat assolisca nivells òptims en valors associats amb la convivència, la igualtat de gènere, la integració de totes les persones, la incentivació d'hàbits saludables, el manteniment de la nostra cultura i el respecte al medi ambient.

Formació, oci, rendiment i potenciació de la xarxa d'entitats d'esport de base són els puntals bàsics d'actuació en aquesta matèria per part de la Direcció General d'Esport.

NOVETATS

Beques a França sobre esport i inclusió


JORNADA "FOMENTO DE LA IGUALDAD EN EL DEPORTE Y EN LAS FEDERACIONES DEPORTIVAS"

JORNADA "FOMENT DE LA IGUALTAT EN L'ESPORT I EN LES FEDERACIONS ESPORTIVES"

Jornada presencial: "Foment de la IGUALTAT en l'ESPORT i en les FEDERACIONS esportives".

  • Conèixer experiències de participació en federacions o altres àmbits de participació social.
  • Analitzar la participació actual de la dona en les juntes directives de les federacions i clubs.
  • Analitzar la participació de la dona en els diferents esports federats.
  • Reflexionar possibles actuacions per al foment de la participació de la dona en els diferents estaments federatius i esportius.

Dijous, 23 de febrer de 2017 - 16.15 h

Sala Mesquita de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport (Avgda. de Campanar, 32 - València).

Documents relacionats: 
  • Insripcions (només per a aquesta jornada): remetre un correu electrònic indicant el su nom, cognoms i dni a: escola_esport_dgd@gva.es

PUBLICADO EL PROGRAMA DE FORMACIÓN PERMANENTE 2017

PUBLICAT EL PROGRAMA DE FORMACIÓ PERMANENT 2017

Publicat en el DOGV d'avui, 1 de febrer, el Programa de Formació Permanent de 2017 pel qual es dóna a conèixer l'oferta formativa anual de la Escola de l'Esport de la Generalitat.

Aquest programa té entre els seus objectius el seguir facilitant la formació contínua de les persones o entitats vinculades a l'àmbit de l'educació, l'activitat física i l'esport a la Comunitat Valenciana.

Important: en breu es publicarà en la nostra web de formació esportiva tota la informació de cadascuna de les diferents accions formatives i s'habilitarà el formulari en línia per a la realització d'inscripcions.

Tots aquells interessats a assistir a la jornada de prevista aquest mes de febrer de "Foment de la Igualtat en l'Esport i en les Federacions esportives" hauran de remetre un correu electrònic indicant el seu nom, cognoms i dni a: escola_esport_dgd@gva.es.

Documents relacionats: