Novedades

« Atrás

19a edición de los Premios al Mèrito Deportivo

19a edición de los Premios al Mèrito Deportivo

L'Ajuntament de València, a través de la Regidoria d'Esports, ha anunciat el començament del termini de presentació de candidatures per a la 19a edició dels Premis al Mèrit Esportiu, els corresponents a l'any 2018. La convocatòria de recepció de sol·licituds estarà oberta des del 24 de juliol fins al dia 13 d'agost de 2019.


Els Premis al Mèrit Esportiu de la ciutat de València reconeixen cada any la labor dels esportistes, voluntaris, clubs, institucions, mitjans de comunicació i empreses valencianes que durant l'any anterior van acumular major nombre de mèrits en l'àmbit esportiu.

A partir del 24 de juliol podran presentar als seus candidats les federacions esportives legalment constituïdes, els clubs i altres entitats esportives, altres organitzacions no esportives però vinculades a l'esport, mitjans de difusió, esportistes en actiu o ja retirats, així com universitats, col·legis professionals, associacions de gestors i tots els ciutadans i ciutadanes de València que tinguen una proposta relacionada amb l'esport.

Tots els ciutadans i ciutadanes de València poden plantejar els seus suggeriments per a proposar candidats a través de tres vies, bé enviant un e-mail al correu electrònic premisesportvalencia@fdmvalencia.es, presentant una instància en el Registre Electrònic de l'Ajuntament de València, o, presencialment, presentant la sol·licitud en el Registre de l'Ajuntament de la ciutat o altres registres dependents del consistori municipal.

Totes les sol·licituds han d'anar acompanyades per un dossier que justifique els mèrits de la candidatura proposada.
Categories dels Premis al Mèrit Esportiu Ciutat de València 2018.

En la dinovena edició dels Premis al Mèrit esportiu Ciutat de València es premiarà als millors esportistes en les categories d'esport de competició oficial i d'alt nivell, l'esport en edat escolar, esport popular, voluntariat esportiu i altres àmbits relacionats amb l'esport. Així mateix, es manté el Premi Amorós al Mèrit Esportiu, com a esment especial per la labor relacionada amb l'esport duta a terme per una persona física a la ciutat.