NOVETATS

Dia de l'Esport

DIA DE L'ESPORT 2021

 

La Generalitat obri el termini per a sumar-se a una nova edició del Dia de l'Esport, que se celebrarà el 31 de març de 2021.

 

La Fundació Trinidad Alfonso i la Generalitat, a través de la Conselleria d'Educació Cultura i Esport, treballen ja en la sisena edició del Dia de l'Esport.


Ambdues entitats han tornat a unir les seues forces perquè els xiquets, xiquetes i joves valencians participen al màxim en aquesta jornada tan especial en què, cada any, participen més de 600 centres educatius. Ho fan, a més, amb més ganes que mai després d'una edició, la de 2020, marcada per la pandèmia de la COVID-19 i el confinament que va obligar a una celebració diferent, en línia, dins de les cases de les famílies.


Enguany, amb els Jocs Olímpics i Paralímpics de nou en l'horitzó, la celebració comptarà amb la col·laboració i la implicació del Comité Olímpic Espanyol.


El termini perquè els centres educatius es puguen sumar a aquesta acció es troba obert fins al pròxim 31 de gener. La mateixa celebració del Dia de l'Esport serà just dos mesos després: el 31 de març. L'objectiu és que aquest dia milers de xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 6 i els 18 anys facen un extra d'activitat esportiva, al marge de les seues habituals classes d'Educació Física, i convertisquen els seus centres educatius en una festa de l'esport i la convivència.

 

Mes informació:

 

https://www.gva.es/va/inicio/area_de_prensa/not_detalle_area_prensa?id=892576

 

https://fundaciontrinidadalfonso.org/va/projecte/valors-esport/dia-de-l-esport/

 

 

Creació del tràmit telemàtic específic per a la presentació de recursos davant el Tribunal de l'Esport C.V.

Nou tràmit per a la presentació de recursos davant el Tribunal de l'Esport C.V.

El Tribunal de l'Esport de la Comunitat Valenciana és l'òrgan suprem en matèria jurisdiccional esportiva en els àmbits disciplinari, competitiu i electoral, que decideix en última instància administrativa les qüestions de la seua competència.

D'acord amb la normativa vigent, s'ha habilitat la presentació telemàtica dels recursos des d'un tràmit específic per al Tribunal de l'Esport. Aquest tràmit telemàtic és obligatori per als recursos presentats per persones jurídiques. Es mantindrà el correu electrònic tribunalesportcv@gva.es únicament per a la realització de consultes.

Día Europeu de l'Esport Escolar 2020

 

Dia Europeu de l'Esport Escolar

 

El Dia Europeu de l'Esport Escolar (European School Sport Day – ESSD – 25 de setembre 2020) és un esdeveniment gratuït suportat per la Comissió Europea que compta amb diversos recursos per a l'organització i difusió en el portal habilitat també accessible des de Deporte para la Educación y la Salud en un apartat especial dedicat a això.

 

Està disponible la guia del Repte "ESSD 2020 Challenge" perquè els alumnes es mantinguen actius 1 hora al dia del 21 al 27 de setembre. Link a la descàrrega d'aquesta: LINK

 

També hi ha un concurs de vídeos que activen als col·legis i en el qual es regalen lots de samarretes a 10 col·legis. Link a la descàrrega: LINK

 

Tot el contingut es continua actualitzant en la web habilitada per a Espanya: LINK