El model esportiu valencià atén l'esport de competició i, especialment, l'esport de base per a atendre les necessitats pròximes de la ciutadania.

La promoció de l'activitat física forma part dels eixos bàsics perquè la societat assolisca nivells òptims en valors associats amb la convivència, la igualtat de gènere, la integració de totes les persones, la incentivació d'hàbits saludables, el manteniment de la nostra cultura i el respecte al medi ambient.

Formació, oci, rendiment i potenciació de la xarxa d'entitats d'esport de base són els puntals bàsics d'actuació en aquesta matèria per part de la Direcció General d'Esport.

NOVETATS

Subvenciones elite 2019

Publicades convocatòries de subvencions para 2019

S'han publicat en el DOGV les següents convocatòries per a 2019:

- RESOLUCIÓ de 13 de desembre de 2018, de la Direcció General d'Esport, per la qual es convoquen subvencions destinades al desenvolupament dels plans d'especialització esportiva per a l'any 2019. (DOGV 8.449 de 21/12/2018)

- RESOLUCIÓ de 14 de desembre de 2018, de la Direcció General d'Esport, per la qual es convoquen subvencions destinades a les federacions esportives amb participació com a seleccions de la Comunitat Valenciana en els campionats d'Espanya per a l'any 2019. (DOGV 8.449 de 21/12/2018)

Segons l'article 3.4 de la convocatòria, el disseny dels equipaments utilitzats garantirà almenys l'ús del valencià i la identificació com a selecció, i inclourà el logotip de la Generalitat.

- RESOLUCIÓ de 17 de desembre 2018, de la Direcció General d'Esport, per la qual es convoquen subvencions destinades als clubs esportius d'elit amb participació en competicions oficials internacionals o lligues de màxima categoria estatal d'esport no professional per a l'any 2019 (DOGV 8.452 de 27/12/18)

El termini per a la presentació de sol·licituds, electrònicament, finalitzarà el 31 de gener de 2019.

Publicado el Plan Formativo de Pilota Valenciana

Publicat el Pla Formativu de Pilota Valenciana

Publicada l'Ordre 38/2018, de 20 de novembre, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual s'estableixen les condicions, requisits i procediment per al reconeixement de cursos d'entrenadora o entrenador de pilota valenciana i s'aprova el seu pla formatiu.

Documents relacionats: