NOVETATS

Creació del tràmit telemàtic específic per a la presentació de recursos davant el Tribunal de l'Esport C.V.

Nou tràmit per a la presentació de recursos davant el Tribunal de l'Esport C.V.

El Tribunal de l'Esport de la Comunitat Valenciana és l'òrgan suprem en matèria jurisdiccional esportiva en els àmbits disciplinari, competitiu i electoral, que decideix en última instància administrativa les qüestions de la seua competència.

D'acord amb la normativa vigent, s'ha habilitat la presentació telemàtica dels recursos des d'un tràmit específic per al Tribunal de l'Esport. Aquest tràmit telemàtic és obligatori per als recursos presentats per persones jurídiques. Es mantindrà el correu electrònic tribunalesportcv@gva.es únicament per a la realització de consultes.

Día Europeu de l'Esport Escolar 2020

 

Dia Europeu de l'Esport Escolar

 

El Dia Europeu de l'Esport Escolar (European School Sport Day – ESSD – 25 de setembre 2020) és un esdeveniment gratuït suportat per la Comissió Europea que compta amb diversos recursos per a l'organització i difusió en el portal habilitat també accessible des de Deporte para la Educación y la Salud en un apartat especial dedicat a això.

 

Està disponible la guia del Repte "ESSD 2020 Challenge" perquè els alumnes es mantinguen actius 1 hora al dia del 21 al 27 de setembre. Link a la descàrrega d'aquesta: LINK

 

També hi ha un concurs de vídeos que activen als col·legis i en el qual es regalen lots de samarretes a 10 col·legis. Link a la descàrrega: LINK

 

Tot el contingut es continua actualitzant en la web habilitada per a Espanya: LINK

Beques Professionals 2020-2021

Beques Professionals 2020-2021

RESOLUCIÓ de 30 de desembre de 2019, de la Direcció General d'Esport, per la qual es convoquen sis beques per a la realització de pràctiques professionals en la Direcció General d'Esport, durant l'exercici 2020 i 2021.

Seguiment:

 

València, 13 juliol 2020