Visualització de contingut web

Programa OnEsport: Mapa/Censo del Deporte de la Generalitat Valenciana

 

OnEsport és el Mapa de l'Esport de la Comunitat Valenciana

Accés a gestors professionals

La Generalitat ha desenvolupat el programa OnEsport, es tracta de la plataforma del cens de l'esport valencià accessible únicament per a professionals donats d'alta en la plataforma per mitjà "d'usuari" "contrasenya". Açò permet mantenir actualitzat el cens d'instal·lacions esportives modificant les dades generals de la instal·lació, ubicació, fotografies, servicis oferits, etc.

Per a sol·licitar l'accés a la plataforma és necessari emplenar el document de sol·licitud de credencials i enviar-ho per correu electrònic a la direcció: on_esport@gva.es

Accés públic ciutadà

OnEsport és una iniciativa que en el futur permetrà accedir de forma ràpida i senzilla, en qualsevol moment i des de qualsevol localització, a la informació de l'oferta i disponibilitat d'instal·lacions esportives, condicions d'ús, així com la programació d'activitats esportives previstes en cadascuna d'eixes infraestructures de la Comunitat Valenciana.

On estàs tu està l'esport, està OnEsport

L'aplicació ciutadana d'OnEsport és un visor multiplataforma que permet accedir de forma ràpida i senzilla, en qualsevol moment i des de qualsevol localització a la informació sobre oferta i disponibilitat d'infraestructures i instal·lacions esportives d'ús públic a la Comunitat Valenciana. Per a accedir fes clic en: