Família
Professorat
Alumnat
 
castellano
contacte
 
 
 
logomarca_orientats logomarques_institucionals
  Inici > Família > Necessites ajuda per a millorar la relació amb els teus fills?
 puzzle que falta una peça
 


NECESSITES AJUDA PER A MILLORAR LA RELACIÓ AMB ELS TEUS FILLS?

Després de comprovar que un alt percentatge de famílies s'han interessat pels consells i la informació ací recollida, per a intentar conéixer millor els possibles problemes de convivència que poden succeir en l'entorn escolar dels seus fills, i possibles solucions, quan el problema està present, ens hem plantejat un nou repte: que les famílies disposen d'informació clara i senzilla sobre com poden millorar la relació amb els seus fills per mitjà de pautes concretes d'actuació, tant a nivell general, com en problemes específics.

L'adolescència és una etapa de grans canvis, que no sols afecten el teu fill, sinó a aquells que l'acompanyen. Conéixer les fases per les quals anem formant-nos com a adults et permetrà anticipar-te a possibles problemes.

Considerem important suscitar la reflexió sobre l'estil educatiu que soleu utilitzar amb els vostres fills, perquè, si bé és cert que els pares perfectes no existixen, de vegades reproduïm pautes de criança donant per suposat que són les més adequades sense posar-ho en dubte.

Volem transmetre-vos que l'educació dels fills és una tasca difícil en què no esteu sols. L'escola és part fonamental en este procés, però l'actitud de col•laboració entre pares i escola és determinant perquè l'adolescent arribe a l'edat adulta de la manera més satisfactòria possible.
<<anterior
imprimir